FC Twente Nieuws

'Van der Heyden op proef bij Deense tweede divisionist'

'Van der Heyden op proef bij Deense tweede divisionist'

Jelle van der Heyden mag zijn geluk gaan beproeven in Denemarken. Leon ten Voorde van De Twentsche Courant Tubantia meldt dat de 23-jarige middenvelder op proef is bij het Deense Vendsyssel FF, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de tweede divisie.

De 23-jarige middenvelder is er de afgelopen jaren niet in geslaagd een basisplaats te veroveren in Enschede en komt ook bij trainer Gonzalo García García niet in de plannen voor. Afgelopen dinsdag kwam Van der Heyden in het oefenduel tegen Schalke 04 (1-1), evenals Jari Oosterwijk, niet in actie.

[google][app]

De Uruguayaanse oefenmeester gaf in dat duel de voorkeur aan onder meer Jesse Bosch, Lindon Selahi en Godfried Roemeratoe. Bovendien zullen ook Giorgi Aburjania en Wout Brama, die momenteel geblesseerd is, de voorkeur krijgen boven Van der Heyden. De controlerende middenvelder heeft in Enschede nog een contract voor één seizoen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties