FC Twente Nieuws

Van der Kraan belooft: "Dan zal de nieuwe trainer dan voor de groep staan"

Van der Kraan belooft: "Dan zal de nieuwe trainer dan voor de groep staan"

Vorige week zaterdag werd bekend dat Jan Streuer de nieuwe technisch directeur zou worden van FC Twente. Op maandag werd hij officieel gepresenteerd en deed hij de uitspraak een voorkeur te hebben voor een Nederlandse trainer. Dit terwijl de Duitse trainer Alexander Zorniger op het punt stond zich te binden aan de club.

Inmiddels is duidelijk dat Zorniger geen trek meer heeft in de functie als hoofdtrainer bij FC Twente en zoekt Streuer het binnen de landsgrenzen. Streuer wil er nog geen datum op plakken, maar als we Van der Kraan mogen geloven dan wordt de nieuwe trainer voor 1 juli gepresenteerd.

"De eerste selectie start het nieuwe seizoen op maandag 29 juni", zo schrijft de algemeen directeur in zijn wekelijkse update op de clubwebsite. "De eerste twee dagen ondergaan de spelers allerlei testen en vanaf woensdag 1 juli starten de groepstrainingen."

[google]

"Uiteraard zal de nieuwe trainer dan voor de groep staan en zullen ook de eerste nieuwe spelers aansluiten. Ook de speelsters van FC Twente Vrouwen staan 1 juli weer voor het eerst op het veld met de nieuwe selectie", zo besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties