FC Twente Nieuws

Van der Kraan blij met nieuwe overeenkomst Vak P: "Uitermate verheugd"

Van der Kraan blij met nieuwe overeenkomst Vak P: "Uitermate verheugd"

Eén van de afspraken die zijn gemaakt in het nieuwe convenant dat Vak-P, de Gemeente Enschede, Politie Basisteam Enschede en FC Twente hebben gesloten, is dat de tourniquetpoorten onder Vak P zouden worden verplaats. Hierdoor valt het home van Vak P nu binnen het stadion.

Het nieuwe covenant tussen de vier partijen is eerder deze week ondertekend met als doel: 'De veiligheid en de beheersbaarheid van het supportershome te waarborgen, op korte en op lange termijn.'

"Om de weg te openen naar de heropening van het supportershome hebben we begin maart een nieuwe huurovereenkomst getekend met Vak-P", zo schrijft Van der Kraan op de clubwebsite. "Door de ondertekening van het convenant is nu door alle betrokken partijen de weg ingezet naar normalisatie in en rondom het home. FC Twente is hier uitermate verheugd over."


[google]

Alvorens het supportershome weer kan worden geopend heeft Vak P alleen nog een horecavergunning nodig. De verwachting is dat deze zonder problemen zal worden afgegeven. "De horecavergunning kan nu worden aangevraagd en zodra deze is verleend is het home weer toegankelijk voor de leden van Vak-P."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties