FC Twente Nieuws

Van der Kraan steunt Van Veldhuizen: "Hij heeft een zeer visionaire blik gehad"

Van der Kraan steunt Van Veldhuizen: "Hij heeft een zeer visionaire blik gehad"

Volgens FC Twente-directeur Paul van der Kraan heeft burgemeester Onno van Veldhuizen de juiste keuzes gemaakt omtrent de wedstrijd AZ Royal Antwerp FC. De wedstrijd werd gespeeld in de Grolsch Veste, maar de supporters van Antwerp waren hierbij niet welkom. Van Veldhuizen legde de Belgen een verbod op om de wedstrijd te bezoeken, maar ook om af te reizen naar Enschede.

Van der Kraan: "We dachten dat als we de supporters ín het stadion zouden hebben, ze niet daarbuiten voor onrust zouden kunnen zorgen. Maar door de wedstrijd in Brussel, waar véél gebeurd is, kwamen wij samen met AZ tot de conclusie dat de burgemeester een zeer visionaire blik heeft gehad."


[google]

Van der Kraan zal de volgende keer minder snel 'ja' zeggen als hij nog eens een dergelijk verzoek krijgt. "Ik zal niet meer spontaan 'ja' zeggen, omdat de consequenties wel heel erg ver gaan. Maar het verbieden van wedstrijden vanwege misdragende supporters is echt het verkeerde signaal", besluit de algemeen directeur in gesprek met RTV Oost.

Foto: Sportfoto Oost

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties