FC Twente Nieuws

Van der Kraan verklapt: 1.000 supporters op de wachtlijst voor een seizoenkaart

Van der Kraan verklapt: 1.000 supporters op de wachtlijst voor een seizoenkaart

FC Twente heeft veel van de Nederlandse voetbalfans wederom weten te verbazen met de seizoenkaartencampagne van dit jaar. Na ruim drie weken staat de tussenstand op 16.000 verlengers. De seizoenkaarthouders kunnen verlengen tot donderdag 17 juni.

Naast de verlengers willen er natuurlijk ook andere supporters een nieuwe seizoenkaart. Deze mensen staan op een wachtlijst, zo meldt algemeen directeur Paul van der Kraan. "Vanaf 29 juni kunnen de 1.000 supporters die momenteel op de wachtlijst staan een plek uitzoeken voor het nieuwe seizoen", aldus Van der Kraan op de clubsite.

Vorig seizoen kozen 19.000 supporters er tijdens de campagne onder naam #ikmisoe voor om hun seizoenkaart te verlengen. Met nog een aantal dagen te gaan in de #WeerNoarHuus, lijkt dit aantal bereikt en wellicht overtroffen te kunnen gaan worden.

De supporters die hun seizoenkaart verlengen, zullen uitkijken naar een wedstrijdje in De Grolsch Veste. Deze fans zullen wellicht op hun wenken bediend gaan worden. Het kabinet wil de stadions vanaf 30 juni mogelijk weer open gaan gooien.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties