FC Twente Nieuws

Van der Lely en Van der Heyden enthousiast onthaald: "Dat garandeert kwaliteit"

Van der Lely en Van der Heyden enthousiast onthaald: "Dat garandeert kwaliteit"

Jelle van der Heyden en Jeroen van der Lely hebben hun transfer naar het Deense Vendsyssel FF afgerond. Het tweetal werd vanavond officieel gepresenteerd door de club uit de Deense eerste divisie.

De transfer vond plaats nadat de contracten van beide spelers eerder vandaag werden ontbonden bij FC Twente. Of de spelers een deel van hun salaris hebben meegekregen is vooralsnog onbekend, maar op deze vraag hopen we snel antwoord te krijgen.

Bij Vendsyssel FF is men positief over het tweetal. “We krijgen twee jonge Nederlandse spelers van respectievelijk 23 en 24 jaar, die ervaring hebben op het hoogste Nederlandse niveau. Ook zijn beide spelers in het verleden geselecteerd voor jeugdploegen van Oranje, en dat garandeert kwaliteit."

"Dit zijn twee getalenteerde spelers die zich met veel enthousiasme in zullen zetten voor onze club. Het is voor beide spelers de eerste keer dat ze in het buitenland gaan spelen en kijken uit naar deze uitdaging."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties