FC Twente Nieuws

'Van der Lely krijgt de voorkeur boven Nacho als rechtsback tegen Eagles'

'Van der Lely krijgt de voorkeur boven Nacho als rechtsback tegen Eagles'

Rafael Ramos is één van de vele afwezigen in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De Portugese back liep dinsdag tijdens de training een hamstringblessure op en moet hierdoor de Overijsselse derby aan zich voorbij laten gaan.

De vraag is nu wie Pusic op gaat stellen als zijn vervanger. De enige rechtsback in de selectie is Jeroen van der Lely, maar Pusic heeft ook Nacho Monsalve de kans gegeven zich te bewijzen als rechtsback. Dit gebeurde in de bekerwedstrijd tegen VV Noordwijk. Nacho wist allesbehalve te overtuigen en imponeerde geen minuut.

[google]

Van der Lely krijgt ruim de voorkeur
Eerder deze week vroegen we de supporters van FC Twente wie zij op zouden stellen tegen de Eagles; Jeroen van der Lely of Nacho. De uitslag is duidelijk. Volgens iets meer dan 82% moet Van der Lely zondag de plek innemen van Rafael Ramos. Ook krijgt Van der Lely steun van clubwatcher Ten Voorde. Of ook Marino Pusic hier zo over denkt moet zondag blijken.

[totalpoll id="122892" fragment="results"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties