FC Twente Nieuws

Van Domselaar laat alles op haar afkomen: "Ik weet niet wat mijn afkoopsom is"

Van Domselaar laat alles op haar afkomen: "Ik weet niet wat mijn afkoopsom is"

Daphne van Domselaar was dit jaar de sensatie van de Oranje Leeuwinnen op het EK Vrouwenvoetbal. De keeper verving in de eerste poulewedstrijd al snel eerste keeper Van Veenendaal. Door de blessure van Van Veenendaal keepte de Twente-speelster het toernooi uit.

Van Domselaar gaf al aan dat Manchester City haar absolute droomclub is. Mocht het tot een transfer komen, moeten de Tukkers akkoord gaan met de eventuele overstap aangezien Van Domselaar nog een contract heeft lopen in Enschede. Daardoor moet er aan FC Twente in het geval van een transfer ook een transfersom betaald worden.

"Wat er betaald wordt is altijd heel schimmig in het vrouwenvoetbal", zo vertelt Suze van Kleef aan tafel bij de NOS. "Wat we wel weten is dat er steeds vaker een transfersom wordt betaald. Dan gaat het niet om bedragen waar je stijl van achterover slaat. Bedragen van tienduizenden euro's, met een paar uitschieters van een paar ton."

Van Domselaar heeft zelf geen idee hoeveel geld een club zou moeten neerleggen om haar vast te kunnen leggen. "Ik weet ook niet wat mijn afkoopsom is”, zo vertelt de goalie eerlijk. Of Van Domselaar kan leven van haar salaris? “Ja, ik kan er van leven, maar het is geen vetpot”, zo besluit de talentvolle international.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties