FC Twente Nieuws

Van Domselaar strijdvaardig: "We doen weer mee om het kampioenschap"

Van Domselaar strijdvaardig: "We doen weer mee om het kampioenschap"

FC Twente Vrouwen is aan een goede reeks bezig. Na een lastig begin in de competitie heeft de ploeg van Tommy Stroot de laatste vijf competitiewedstrijden gewonnen. Hierdoor is FC Twente Vrouwen nu op de derde plek terug te vinden op het klassement. Sluitpost Daphne van Domselaar maakt een sterke ontwikkeling door.

"De stand zoals die nu is zegt niet alles", zegt Van Domselaar op de clubwebsite. Wij hebben als FC Twente laten zien dat we kunnen vechten en goed terug kunnen komen. Het is nu aan ons om ook in de tweede helft van het seizoen te laten zien dat wij goed kunnen voetballen."

Dit jaar zat de doelvrouw voor het eerst bij de selectie van de Oranje Leeuwinnen. "De eerste keer bij Oranje was voor mij onwerkelijk, een heel mooi moment. De tweede keer dat ik bij de selectie zat was voor mij een bevestiging dat het goed gaat en ik in de gaten werd gehouden. Bij Oranje train je met de beste speelsters en ik heb er ontzettend veel geleerd."

"Het was een hele mooie ervaring. Voor mij is het echt een doel om ervoor te zorgen dat ik vast deel ga uitmaken van de selectie." Ook bij FC Twente Vrouwen waren er mooie momenten. "Door te winnen van Ajax en PSV hebben we laten zien dat we dit seizoen meedoen om het kampioenschap."

Eind januari wordt het seizoen hervat met een bekerwedstrijd, thuis tegen vv Alkmaar. "Het is fijn om na z’n relatief lange eerste seizoenshelft even tot rust te komen. We kunnen nu gaan terug kijken, nadenken en ons weer opladen voor de volgende seizoenshelft. Ik hoop dat we voor alle drie de prijzen mee gaan doen. Ik heb er vertrouwen in dat wij ver zullen komen en dat we het bovenin erg spannend gaan maken", besluit Van Domselaar.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties