FC Twente Nieuws

Van Gaal maakt definitieve selectie bekend voor cruciale WK-kwalificatiereeks

Van Gaal maakt definitieve selectie bekend voor cruciale WK-kwalificatiereeks

De kersverse bondscoach Louis van Gaal heeft vandaag de definitieve selectie bekend gemaakt voor de komende interlandperiode waarin Oranje maar liefst die WK-kwalificatiewedstrijden speelt tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije. Het is erop of eronder voor Van Gaal die Oranje voor de derde keer bij de hand neemt. De ploeg staat momenteel tweede in de poule achter Turkije.

Kijkend naar de selectie zien we twee spelers die in het verleden uitkwam voor FC Twente, Steven Berghuis en Joël Drommel. De doelman moet samen met Krul en Bijlow uit gaan maken wie de eerste doelman wordt van het nieuwe Oranje.

Berghuis zal opgelucht zijn want sinds zijn overgang van Feyenoord naar Ajax steekt de rechtsbuiten niet in een al te beste vorm. Ook afgelopen zondag in de Grolsch Veste maakte hij weinig indruk tegen zijn oud-werkgever FC Twente.

Wat opvalt is dat Van Gaal Quincy Promes buiten de selectie heeft gelaten. Ook hij kwam in het verleden uit voor FC Twente en speelt dit seizoen opnieuw in Rusland voor Spartak Moskou. De aanvaller is nog altijd de hoofdverdachte van een steekincident. Of dit mee heeft gespeeld bij Van Gaal is niet bekend. Ook de Enschedese Pasveer is afgevallen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties