FC Twente Nieuws

Reactie Van Halst op matchfixer: "We kunnen de kop wel in het zand steken"

Reactie Van Halst op matchfixer: "We kunnen de kop wel in het zand steken"

De KNVB heeft de voetbalclubs in Nederland middels een brief op de hoogte gesteld dat er een matchfixer actief zou zijn in Nederland. Na afloop van de met 2-1 gewonnen derby tegen Heracles Almelo stond Jan van Halst de NOS te woord over het desbetreffende onderwerp. Volgens de technisch en commercieel directeur is FC Twente niet benaderd.

[google]"We kunnen de kop wel in het zand steken, maar we weten dat dit wereldwijd actief is. Ik vind het wel een compliment aan de KNVB dat ze de clubs informeren als ze echt signalen krijgen."

Het zou gaan om de beruchte matchfixer Wilson Raj Perumal. De KNVB stuurde de clubs vrijdagavond een brief waarin staat dat Perumal 'actief is in Nederland' en dat hij 'spelersmakelaars, clubs en spelers onder een schuilnaam heeft benaderd'.

"Wij zullen die brief delen met de staf en de spelers. Maar goed, je ziet me al een beetje schouderophalen staan. Wij hebben nooit signalen van iets of wat ontvangen. Maar het is goed om extra alert te zijn", besluit Van Halst.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties