FC Twente Nieuws

Van Halst reëel: "Het is soms maar goed om even weg te gaan"

Van Halst reëel: "Het is soms maar goed om even weg te gaan"

Afgelopen zondag pakte FC Twente haar eerste punten van het seizoen met de 4-0 zege tegen FC Utrecht. Technisch directeur Jan van Halst lag de afgelopen tijd behoorlijk onder vuur, omdat hij verantwoordelijk is voor de komst van maar liefst dertien nieuwkomers bij de selectie van de club uit Enschede.

[google]"En die hebben echt wel kwaliteit", vertelt Van Halst tegenover de Volkskrant. "Maar je zit in de categorie dat ze een kras hebben. De een wat dieper dan de ander. Daar moet eerst wat weefsel omheen voordat ze echt van waarde zijn."

FC Twente week afgelopen week uit naar De Lutte, waar het op een tweedaags trainingskamp ging. "Alles is nu even nieuws rond ons", vervolgt Van Halst. "Ik denk niet dat zo'n uitstapje de hoofdoorzaak is van onze overwinning. Maar het is goed om soms even weg te gaan, om ook 's avonds bij elkaar te zitten. Never change a winning trainingskamp", besluit Van Halst gekscherend.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties