FC Twente Nieuws

Van Halst: "We hebben volgens plan kunnen doorselecteren in de selectie"

Van Halst: "We hebben volgens plan kunnen doorselecteren in de selectie"

Dinsdagavond sloot de winterse transfermarkt, waardoor clubs nu tot juli moeten wachten voor het aantrekken van nieuwe spelers. FC Twente beleefde met de komst van Oussama Assaidi, Jos Hooiveld en Enis Bunjaki en het vertrek van Shadrach Eghan (verhuurd), Torgeir Børven (contract ontbonden) en Jari Oosterwijk (verhuurd) een goede transferwindow. Technisch en commercieel directeur Jan van Halst kijkt dan ook met een goed gevoel terug op de afgelopen maand.

"We hebben volgens plan kunnen doorselecteren in de selectie", aldus Van Halst in gesprek met Leon ten Voorde van De Twentsche Courant Tubantia. Wat ook heel belangrijk is: we hebben het salarishuis weer op een normaal niveau gebracht. Dat is voor ons van groot belang. We hebben de nieuwe spelers ook voor een langere periode vastgelegd, waardoor we verder kunnen werken aan het fundament."

[google]Op de slotdag van de transfermarkt versterkte FC Twente zich nog met de Duitse aanvaller Bunjaki. Van Halst legt uit hoe FC Twente zo bij hem is terecht gekomen. "Vooropgesteld, de tijd is voorbij dat je als scout dat ene onopgemerkte spelertje ergens achteraf nog tegenkomt. Bunjaki komt uit ons netwerk, hij werd ons getipt. Op basis van die tips zijn we hem gaan volgen en hebben we wedstrijden en trainingen van Eintracht Frankfurt bekeken."

"We hebben hem in eerste instantie voor een half jaar gehuurd en dat is een bewuste keus. Hij is een jonge speler, die de tijd krijgt zich bij ons te ontwikkelen en zodra alles volgens plan verloopt, lichten we na dit seizoen de optie voor twee jaar", besluit Van Halst.

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties