FC Twente Nieuws

Van Hanegem komt op voor bekritiseerde Drommel: "Wat is dat nou?"

Van Hanegem komt op voor bekritiseerde Drommel: "Wat is dat nou?"

Hoewel Joël Drommel niet in de beste periode in zijn tot nog toe prille carrière bij PSV verkeert, heeft Willem van Hanegem zich achter de 24-jarige sluitpost geschaard. Dat werd afgelopen woensdag duidelijk in het programma Willem van Oranje, waarin Van Hanegem samen met Hans Kraay Jr. voorbeschouwt op de wedstrijden van het Nederlands elftal.

Het Feyenoord-icoon vind de kritiek dan ook wat overdreven. "We hebben heus wel een aardige keeper. Nu gaan we die jongen opeens helemaal afbranden. We hebben nog geen jaar geleden gezegd dat het zo'n geweldige keeper is en dat hij de top gaat halen. Nu laat hij een bal door zijn handen glippen, nou ja oké.. vervelend", aldus De Kromme.

Van Hanegem geeft toe dat hij Drommel in het begin niet bepaald geweldig vond. "Ik moet toegeven dat ik helemaal aan het begin dacht dat hij op waterpolo zat. Want hij deed net alsof hij in het water dook. Hij dook altijd op z'n buik, dat was een heel gek gezicht. Dat is wel steeds beter geworden. Het is gewoon een goede keeper, man. Wat is dat nou?", besluit de legende die in 1970 met Feyenoord de Europa Cup I won.

De besproken doelman is deze interlandperiode een van de vier keepers in het Nederlands elftal. Drommel gaat voor de wedstrijden tegen Letland en Gibraltar de concurrentiestrijd aan met Justin Bijlow, Tim Krul en nieuwkomer Mark Flekken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties