FC Twente Nieuws

Van Leeuwen blij met komst Lang: "Hadden Noa graag afgelopen zomer al gehaald"

Van Leeuwen blij met komst Lang: "Hadden Noa graag afgelopen zomer al gehaald"

FC Twente heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Noa Lang. De 20-jarige aanvaller komt op huurbasis over van Ajax en sluit zondag aan bij de selectie. Technisch directeur Ted van Leeuwen is blij met de versterking.

"We hadden Noa al graag afgelopen zomer naar Enschede gehaald, maar toen was de tijd er niet rijp voor", vertelt Van Leeuwen op de clubsite. "Nu de mogelijkheid zich voordeed hebben we ons meteen weer gemeld bij Ajax. We zijn blij dat Noa voor FC Twente gekozen heeft en Ajax dankbaar voor de medewerking. Het doel van alle partijen is hetzelfde: speelminuten maken. Maar een speler moet zich natuurlijk wel elke week bewijzen", aldus Van Leeuwen.

Lang doorliep het eerste gedeelte van zijn jeugdopleiding bij Feyenoord, maar koos toch voor de pikante overstap naar rivaal Ajax. De vleugelaanvaller zit sinds dit seizoen bij de eerste selectie en speelde er al dertien wedstrijden. Hierin was hij goed voor vier doelpunten en één assist.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties