FC Twente Nieuws

Van Leeuwen blikt vooruit: "Dan is het misschien verstandig verder te kijken"

Van Leeuwen blikt vooruit: "Dan is het misschien verstandig verder te kijken"

Thijs van Leeuwen is één van de jeugdspelers die momenteel meetraint met de selectie van FC Twente. De 18-jarige middenvelder krijgt van trainer Ron Jans de kans om zijn klasse te tonen.

Van Leeuwen wordt gezien als groot talent en staat onder contract bij de gezamenlijke FC Twente/Heracles Academie. De jeugdspeler mocht eerder in het zwart-witte shirt van de club uit Almelo spelen. "We werden goed opgevangen. Al is het even wennen dat je mag uitkomen voor twee clubs", vertelt Van Leeuwen in gesprek met Leon ten Voorde van de TC Tubantia.

Als hij moest kiezen, zou Van Leeuwen voor FC Twente gaan. "Ik loop hier al vanaf mijn negende rond. Dat is nu tien jaar alweer. Dit voelt vertrouwd."

[google]

Toch kan de middenvelder vooralsnog weinig kwijt over zijn toekomst. "Stel, Twente haalt voor mijn positie twee heel goede spelers van Manchester City. Dan weet ik dat ik weer niet aan spelen toekom, en dan is het misschien verstandig verder te kijken", aldus Van Leeuwen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties