FC Twente Nieuws

Van Leeuwen platgebeld door zaakwaarnemers: "Er is weer van alles aan de hand"

Van Leeuwen platgebeld door zaakwaarnemers: "Er is weer van alles aan de hand"

Met nog drie wedstrijden te gaan is het einde van de eerste seizoenhelft alweer in zicht. FC Twente neemt het zaterdagavond op tegen ADO Den Haag en speelt vervolgens nog tegen Vitesse thuis en RKC Waalwijk uit. Van Leeuwen wordt inmiddels alweer platgebeld door zaakwaarnemers die in de winterstop zaken willen doen.

"Het spel is alweer op de wagen. Zaakwaarnemers die bellen. Er is alweer van alles aan de hand", aldus Fardau Wagenaar van de TC Tubantia die donderdag even sprak met Ted van Leeuwen.

Collega Leon ten Voorde denkt dat er wel het een en ander gaat gebeuren bij FC Twente tijdens de eerstvolgende transferperiode. "Hij zei ook: De volgorde is eerst dat makelaars spelers proberen te stallen."

[google]

"Als FC Twente wat spelers gaat halen, en ik denk dat ze wel wat gaan doen, zullen ze ook wat spelers kwijt moeten raken. Wie is dan nog even de vraag. Ze hebben heel veel spelers hè, én er moet wel wat bij. Ik denk dat er bij FC Twente wel wat gaat gebeuren in de winterstop."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties