FC Twente Nieuws

Van Marwijk hekelt grensrechter: "Die zat er wel drie keer volledig naast"

Van Marwijk hekelt grensrechter: "Die zat er wel drie keer volledig naast"

Na afloop van de met 0-2 verloren thuiswedstrijd tegen Feyenoord was de arbitrage het onderwerp van gesprek. In de eerste helft werd FC Twente maar liefst drie keer benadeeld door de grensrechter die het oog niet op scherp had staan. Higler besloot in alle gevallen mee te gaan in de beslissingen van zijn assistent, maar hier zal hij na het zien van de beelden spijt van hebben gehad. [google]

Tijdens de uitzending van Studio Voetbal waren de heren het een keer unaniem eens met elkaar. Zowel Bert van Marwijk als Pierre van Hooijdonk waren niet te spreken over de foutieve beslissingen. "Twente had wel pech de eerste helft met de grensrechter. Die zat er wel drie keer volledig naast. Dat was schandalig", aldus voormalig bondscoach Bert van Marwijk.

Ook Van Hooijdonk was het dit keer eens met Van Marwijk. "Dat was echt wel verschrikkelijk, en die man kwam ook nog elke keer in beeld ook. En de tweede helft ging ie vrolijk door." Toch legt de voormalig Oranje international de schuld niet bij Higler. "Dat kan ie op zich niet heel veel aan doen."
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties