FC Twente Nieuws

Van Staa: "FC Twente was de bovenliggende partij, zeker in de eerste helft"

Van Staa: "FC Twente was de bovenliggende partij, zeker in de eerste helft"

FC Twente trad vrijdagavond in eigen huis aan tegen Heracles Almelo. De ploeg van trainer Gonzalo García kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong en leek deze uit te bouwen, echter gooide de VAR roet in het eten. De bezoekers waren effectief en wonnen de Twentse derby uiteindelijk met 2-3.

"Ik moet zeggen dat het wel een beetje een vreemde wedstrijd was", vertelt voormalig FC Twente-trainer Jan van Staa bij RTV Oost Sport. "FC Twente was toch de bovenliggende partij, zeker in de eerste helft. Ze kwamen ook verdiend op voorsprong. Daarna vielen er bijna nog twee in. Als dat zo was, had het een grote uitslag kunnen worden."

[google]

FC Twente ging de rust in met een 1-2 achterstand. "Gezien de kansen is dat dan wel heel vreemd. Heracles had in de eerste helft niet zo gek veel in te brengen. FC Twente was voetballend beter, had een betere spelopvatting en het balbezit. Ze moeten wat eerder de trekker overhalen in de eindfase. Dan zijn ze soms te slordig en te speels. Dan zie je wat er kan gebeuren", aldus Van Staa.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties