FC Twente Nieuws

Van Staa overhandigt verlaat jubileumcadeau aan voorzitter SV Goor

Van Staa overhandigt verlaat jubileumcadeau aan voorzitter SV Goor

In februari 2022 vierde SV Goor haar 15 verjaardag als officiële supportersvereniging van FC Twente. Helaas bleef een feestavond uit vanwege de beperkingen die toen nog golden vanwege het coronavirus. Afgelopen februari vond het feest alsnog plaats, maar helaas kon er geen delegatie van FC Twente aanwezig zijn. Toch kreeg de supportersvereniging recentelijk alsnog bezoek.

Het was clubambassadeur Jan van Staa die het bestuur verraste met een verlaat jubileumcadeau. SV Goor-voorzitter André Niemeijer ontving een ingelijst FC Twente-shirt met daarop het toepasselijke cijfer 15 en de naam van de supportersvereniging. Het shirt zal een mooi plekje krijgen bij café Buddy’s, de thuisbasis van de SV uit Goor.

De lijst werd verder opgefraaid met enkele foto's en een felicitatie van de directie en management van FC Twente. "Gefeliciteerd met het 15-jarig bestaan van supportersvereniging Goor. Dank voor jullie steun! Directie en management FC Twente."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties