FC Twente Nieuws

Van 't Schip roept Limnios wederom op voor Griekse nationale ploeg

Van 't Schip roept Limnios wederom op voor Griekse nationale ploeg

Dimitris Limnios krijgt de komende interlandperiode geen tijd om uit te rusten. De linksbuiten van FC Twente is namelijk opgeroepen voor de Griekse nationale ploeg. De Grieken zullen het de komende interlandperiode opnemen tegen Georgië en Zweden.

Bondscoach John van 't Schip roept de buitenspeler voor de tweede keer op rij op. Afgelopen interlandperiode kwam Limnios geen minuut in actie. Na meerdere basisplaatsen bij FC Twente kan dit binnenkort anders zijn.

Hoewel de Griek geen geweldige dingen liet zien, weet men in Enschede inmiddels dat de vleugelaanvaller prima meekan in de eredivisie. De huurling van 1. FC Köln was zelfs al trefzeker. Het duel met AZ werd anderhalve week geleden beslist door een geplaatste bal van de 23-jarige buitenspeler.

De komende interlandperiode wordt voor Limnios en zijn landgenoten cruciaal. Na vier wedstrijden bevinden de Grieken zich op een derde plek in WK-kwalificatie poule B. Met drie punten achterstand op nummer twee Zweden ligt alles nog open. Nadat de mannen van Van 't Schip zaterdag Georgië treffen, staat drie dagen later het belangrijke duel met Zweden op het programma.

"In de wedstrijden tegen Georgië en Zweden verwacht ik dat mijn spelers op dezelfde manier presteren als vorige maand tegen Zweden", doelt de bondscoach op de winstpartij in september. "Met dezelfde energie, stemming en hetzelfde spelplan waarin we geloven, kunnen we onze doelen bereiken", besluit Van 't Schip op de site van de Griekse bond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties