FC Twente Nieuws

Van 't Schip staat open voor terugkeer naar de eredivisie

Van 't Schip staat open voor terugkeer naar de eredivisie

Voormalig FC Twente-trainer John van 't Schip is weer vrij man. De oefenmeester besloot zijn contract bij de Griekse bond niet te verlengen. Hij was de Grieken voor die zelf hadden laten doorschemeren wel door te willen met de Nederlander. Er zou een gesprek plaatsvinden over zijn toekomst, maar omdat deze uitbleef, besloot Van 't Schip zelf de knoop door te hakken.

Op dit moment geniet hij van zijn rust en kan hij alles op zich af laten komen. Hij staat open voor een nieuwe klus als bondscoach, maar hij sluit ook job als clubtrainer niet uit. Ondanks zijn negatieve ervaring als trainer van FC Twente, sluit hij ook de eredivisie niet uit.

"Daar sta ik vrij open in", zo vertelt Van 't Schip die 21 jaar geleden bij FC Twente voor het eerst op eigen benen stond als oefenmeester. "Het belangrijkste is dat ik een goed gevoel heb bij de mensen met wie ik ga werken. De organisatie moet kloppen en daar nemen we dan een beslissing over."

"Als het plaatje maar klopt, we het eens zijn over de financiën en ik het een mooie uitdaging vind", zo vervolgt hij in gesprek met Voetbalprimeur. "Of het dan bondscoach of clubcoach is, laat ik in het midden. In principe kan alles, maar dan zullen we ook weer moeten gaan kijken of ik het leuk vind. Voordat ik coach van Griekenland werd, heb ik ook met clubs gesproken, dus dat sluit ik voor nu ook zeker niet uit."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties