FC Twente Nieuws

Van Wissing beseft: "De druk stond er deze wedstrijd wel op"

Van Wissing beseft: "De druk stond er deze wedstrijd wel op"

FC Twente speelde zondagmiddag met 1-1 gelijk in de uitwedstrijd tegen PSV. Clubwatcher Tijmen van Wissing keek uit naar het duel, maar zag dat beide ploegen weinig wisten te creëren.

"Het duurde lang voor het erg leuk begon te worden", vertelt Van Wissing bij De Oosttribune Podcast. "Uiteindelijk was het slotstuk erg prettig om te zien. Er gebeurde heel veel. Het was sowieso een hele onrustige middag in het Philips Stadion."

Vlak voor de aftrap werd bekend dat PSV-aanvaller Steven Bergwijn in gesprek zou zijn met Tottenham Hotspur en niet met zijn ploeg wilde meespelen. "Het begon al met het verhaal rondom Bergwijn. Faber had gezegd dat Bergwijn niet met PSV wilde spelen, dus er was al heel veel rumoer bij PSV. Bij FC Twente was er ook wat rumoer."

[google]

"Je proefde toch dat de onderste ploegen wat punten hadden gepakt", vervolgt Van Wissing. "VVV won, FC Emmen pakte verrassend genoeg een puntje, PEC Zwolle behaalde een resultaat... Wat dat betreft stond de druk er wel op deze wedstrijd. Dat voelde je wel. Maar het eerste uur was zó apathisch van beide ploegen, het was verschrikkelijk om naar te kijken", aldus Van Wissing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties