FC Twente Nieuws

Van Wissing: "FC Twente heeft te weinig geilheid voor de goal gehad"

Van Wissing: "FC Twente heeft te weinig geilheid voor de goal gehad"

FC Twente ging vrijdagavond met 2-3 onderuit tegen Heracles Almelo. Clubwatcher Tijmen van Wissing heeft genoten van de derby.

"Het is prachtig dat de Twentse derby weer terug is", vertelt Van Wissing bij De Oosttribune. "Dat heeft mij wel goed gedaan. Het was een mooie wedstrijd met een gelukkige winnaar. Maar ik heb toch een heerlijke pot voetbal gezien. FC Twente was beter en Heracles had het fortuin van de VAR."

"FC Twente haalde de trekker niet over", vervolgt hij. "Tussen de vijfde en negentigste minuut hebben ze geen enkele doelpoging gehad. En dat terwijl je het gevoel had dat ze zeker in de eerste helft veel beter waren dan Heracles. Vanaf het eerste kwartier tot aan de rust was FC Twente erg goed. Toen hadden ze verder moeten uitlopen, maar dat lukte niet."

[google]

In de eerste helft leek FC Twente op 2-0 te komen, echter werd het doelpunt teruggedraaid wegens hands. "Wel een beetje ongelukkig natuurlijk, met die handsbal van Espinosa in combinatie met de nieuwe regel. Voor de rest hebben ze te weinig die geilheid voor de goal gehad", aldus Van Wissing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties