FC Twente Nieuws

Van Wissing weet: ''Garcia is wel geschrokken van de verdediging''

Van Wissing weet: ''Garcia is wel geschrokken van de verdediging''

FC Twente gaat zaterdagavond in speelronde 9 van de Eredivisie op bezoek bij Sparta Rotterdam. RTV Oost verslaggever Thijmen van Wissing liet bij de Oosttribune weten benieuwd te zijn in welke formatie FC Twente aan zal gaan treden op Het Kasteel.

''Ik verwacht niet een heel ander FC Twente'', begint hij. ''Misschien dat hij Berggreen iets eerder brengt, maar de trainer hield de kaarten nog even voor de borst. Hij is wel geschrokken van de verdediging, want ze hebben toch al zestien tegendoelpunten'', geeft de clubwatcher aan.

''Maar dat weet je: Xandro Schenk is niet in één keer een topverdediger. Die had echt het gevoel dat hij op de snelweg liep vorige week in De Kuip. En bij het eigen doelpunt van Bijen laat Julio zich wel heel makkelijk uitspelen'', aldus een kritische van Wissing.

[google]

Van Wissing weet echter ook dat de spoeling achterin dun is. ''Het is wachten op Paul Verhaegh, maar dat is natuurlijk niet meer de jongste speler'', weet hij. ''Die herstelt langzamer, dus dat kan nog twee weken duren'', besluit Van Wissing.

De aftrap in Spangen vindt zaterdag plaats om 19:45. De scheidsrechter van dienst is Jeroen Manschot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties