FC Twente Nieuws

Van Wissing kritisch: "De hele achterste linie speelt erg slecht"

Van Wissing kritisch: "De hele achterste linie speelt erg slecht"

FC Twente gaat de winterstop in met een twaalfde plek in de eredivisie. De Tukkers begonnen flitsend aan het seizoen, maar wisten in de laatste vijf wedstrijden slechts één punt te pakken. Clubwatcher Tijmen van Wissing denkt dat trainer Gonzalo García weinig te verwijten valt.

"Bij de supporters was er de roep om Berggreen. Nou, die hebben we gezien...", steekt Van Wissing van wal bij De Oosttribune. "Selahi was op de linkerflank ook erg matig. Die hele achterste linie speelt de laatste weken echt slecht. We hebben Bijen gezien, dat is het alternatief. Hij is nog minder op dit moment."

"Drommel vind ik een speler die altijd overeind blijft", vervolgt hij. "Het is enorm lastig voor García. Als de spelersgroep klaar is met de trainer, is dat de enige reden om uit elkaar te gaan. Ted van Leeuwen heeft daarover ook gezegd dat onderzoek uitwijst dat het op korte termijn hooguit een heel klein effect heeft, maar op de lange termijn niet."

[google]

Van Wissing weet dat FC Twente in de wintertransferperiode nieuwe versterkingen nodig heeft. "Als jij als technische leiding - in dit geval Van Leeuwen - vertrouwen hebt in García, moet je dat blijven steunen. Dan zou het resultaat vanzelf moeten komen", aldus Van Wissing.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties