FC Twente Nieuws

Van Wolfswinkel eist tweede goal op: "Ben ervan overtuigd dat ik hem raak"

Van Wolfswinkel eist tweede goal op: "Ben ervan overtuigd dat ik hem raak"

FC Twente lijkt niet meer te kunnen stoppen met winnen. Zondagmiddag werd er tegen sc Heerenveen de vierde zege op een rij geboekt. De Tukkers kwamen in Friesland op een 0-3 voorsprong en gaven die nog bijna weg. Echter wisten de mannen van Ron Jans het op 2-3 te houden.

Ricky van Wolfswinkel opende zondag de score vanaf elf meter. "Lekker hè. We zijn natuurlijk niet heerlijk begonnen aan de competitie. Dan krijg je meteen kritiek natuurlijk, maar de vier wedstrijden die we nu pakken zijn niet de makkelijkste. Daar slaan we ons goed doorheen", vertelt Van Wolfswinkel voor de camera van ESPN.

Ondanks de plek in de subtop gelooft de spits dat er nog rek in zit naar boven. "Dat moet zeker, we hebben het bij vlagen weer heel goed gedaan vandaag. We maken het onszelf onnodig lastig, wat natuurlijk ook niet mag. Alleen we voelen zelf de progressie die we hebben gemaakt en de rek die er nog is. Dus dat is het mooie ook."

Van Wolfswinkel of Van Beek?

De derde Twentse treffer leek een eigen goal van Sven van Beek. Daar denkt de ervaren schutter echter anders over. "Ik ben het daar heel erg mee oneens. Corrigeer me als het niet zo is, want jij hebt de beelden gezien. Ik ben ervan overtuigd dat ik hem raak. Als het niet zo was zou ik het ook zeggen, maar ik durf het met mijn hand op mijn hart te zeggen dat ik hem raak", besluit de oud-spits van FC Basel.

Of de aanvalsleider de derde treffer van de wedstrijd nou wel of niet op zijn naam krijgt, scoren deed hij sowieso. Na zeven minuten rondde hij namelijk al af vanaf de strafschopstip. De schutter scoorde zo voor de derde wedstrijd op rij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties