FC Twente Nieuws

VAR grijpt in: 2-1 Zekhnini afgekeurd wegens buitenspel

VAR grijpt in: 2-1 Zekhnini afgekeurd wegens buitenspel

FC Twente en RKC Waalwijk deelden zondagmiddag de punten in De Grolsch Veste. Na een enerverend slot stond er na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Pérez een 3-3 stand op het scorebord. Toch had het duel heel anders kunnen verlopen.

De ploeg van trainer Gonzalo García kwam in de 64ste minuut via Haris Vuckic op 1-1 en leek enkele minuten later zelfs op een 2-1 voorsprong te komen via Rafik Zekhnini. De assistent-scheidsrechter en videoscheidsrechter Laurens Gerrets staken hier echter een stokje voor door de treffer af te keuren vanwege buitenspel.

[google]

Vuckic zou buitenspel hebben gestaan nadat hij de bal zelf bij Aitor kreeg. De Spaanse vleugelaanvaller kopte de bal op doel, waarna de RKC-speler op de doellijn de bal naar Vuckic tikte. De Sloveen zette de bal voor op Zekhnini, die niet faalde. Toch werd de treffer afgekeurd op advies van de grensrechter en inmenging van de VAR.

Wat is jouw mening op basis van onderstaande beelden? Buitenspel of geen buitenspel?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties