FC Twente Nieuws

Vaste waarde ADO Den Haag was bijna van FC Twente

Vaste waarde ADO Den Haag was bijna van FC Twente

ADO Den Haag is onder Rankovic dramatisch begonnen aan het seizoen. Onder nieuwe trainer Ruud Brood hebben de Hagenezen de draad weer opgepakt, Pinas is een vaste waarde bij de Hagenezen. De centrale verdediger geeft tegenover Andy van der Meijde toe dat hij bijna speler van FC Twente was geweest.

"In mijn eerste seizoen bij ADO Den Haag had ik contractproblemen", begint Pinas. We kwamen er niet uit met mijn zaakwaarnemer en toen hadden ze mij teruggezet naar het tweede. Toen was ik bijna naar een club gegaan waar jij ook hebt gespeeld, Twente", aldus Pinas bij Andy in de auto.

De centrumverdediger legt uit dat de degradatie van de Tukkers in het jaar 2017/2018. "FC Twente degradeerde toen, dus ze konden geen financieel plaatje schetsen." Dit was voor Pinas uiteindelijk de reden om niet naar Enschede te vertrekken.

De Rotterdammer geeft aan dat hij geen spijt heeft van zijn beslissing. "Uiteindelijk heeft het zo moeten zijn, ik ben gewoon echt blij bij ADO. Uiteindelijk zijn we er goed uitgekomen en heb ik 62 wedstrijden gespeeld voor ADO", besluit Pinas in gesprek met oud-FC Twente speler Andy van der Meijde.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties