FC Twente Nieuws

Veel twijfels bij Garcia in aanloop naar Fortuna Sittard uit

Veel twijfels bij Garcia in aanloop naar Fortuna Sittard uit

FC Twente-trainer Gonzalo Garcia heeft nog flink wat twijfels in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Hij vraag zichzelf onder meer af of het verstandig is om de nieuwkomers Latibeaudiere en Menig al mee te nemen naar Limburg.

"Het kost toch enige tijd voordat je gewend bent aan onze manier van verdedigen hij is net één dag bij ons", zo zegt Garcia over de Engelse verdediger in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia. Menig is volgens Garcia nog niet wedstrijdfit en twijfelt om die reden hem mee te nemen.

[google]

Ook staat er een vraagteken achter de naam van Godfried Roemeratoe. De verdedigende middenvelder speelde tot dusver alle competitiewedstrijden, maar kampt nog altijd met pijntjes. "Dat is allemaal heel erg logisch. Hij zit voor het eerst vast bij de eerste selectie en heeft in de voorbereiding harder moeten trainen dan hij gewend was. Als jonge speler komt er dan een moment dat het lichaam even tegensputtert."

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties