FC Twente Nieuws

Veelbesproken boek Joop Munsterman krijgt vorm

Veelbesproken boek Joop Munsterman krijgt vorm

Een paar jaar geleden was Joop Munsterman nog de held van Enschede. De oud-bestuurder werd uitbundig geprezen om het feit dat hij de club in Enschede uit de problemen heeft geholpen en vervolgens kampioen heeft gemaakt. Echter, slechts een paar jaar na het landskampioenschap zag het er erg slecht uit voor FC Twente en Joop Munsterman werd aanschouwd als de grootste veroorzaker van de teloorgang van de Enschedse club. Om zijn naam te zuiveren laat Munsterman een boek schrijven.

[google] De grootste gedachte achter het schrijven van zijn boek is het zuiveren van zijn naam. Oud-bestuurder Joop Munsterman is van mening dat hij ten onrechte beschuldigd wordt van het feit dat hij de club naar de afgrond zou hebben gebracht. Die afgrond kwam het afgelopen seizoen wel heel dichtbij toen de licentie van FC Twente werd ingetrokken, maar vervolgens ook weer teruggegeven.

Intussen wordt er hard gewerkt aan de afwerking van het boek en zo worden de laatste puntjes op de 'i' gezet om vervolgens het boek officieel te kunnen publiceren.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties