FC Twente Nieuws

Veelbesproken Elia moet het doen met een plek op de bank tegen FC Twente

Veelbesproken Elia moet het doen met een plek op de bank tegen FC Twente

Er ging deze transferzomer geen dag voorbij zonder dat er over Eljero Elia werd gesproken. De vraag of Elia voor ADO Den Haag of FC Twente zou kiezen was dagelijks een populair gespreksonderwerp. De linksbuiten koos uiteindelijk om bij geen van beide clubs terug te keren. Het FC Utrecht van John van de Brom klopte namelijk aan, vervolgens werd de vrije transfer snel beklonken.

Inmiddels zijn we aanbeland in het najaar en is het in tegenstelling tot in de zomer opvallend stil rond de 33-jarige linksbuiten. Dit staat in verband met de weinige minuten die aan Elia besteed zijn, de oud-Tukker moet het tot nog toe doen met korte invalbeurten.

Dit heeft ermee te maken dat Elia niet topfit aan het seizoen begonnen is. Ook kampte hij met privéproblemen, zijn dochter belandde ongeveer een maand geleden namelijk op de intensive care. Tegen FC Twente zijn er zaterdagavond echter geen fysieke belemmeringen meer om de geboren Voorburger op te stellen. Toch kiest Van der Brom niet voor één van zijn meest ervaren krachten.

Veelbesproken Elia moet het doen met een plek op de bank tegen FC Twente

Elia is dus fit, de vraag is of hij mentaal bekomen is van de klap van een maand geleden. Van der Brom geeft in een interview met het Algemeen Dagblad namelijk aan dat Elia op dit moment simpelweg nog niet goed genoeg is. ''Ik zie echt wel bij trainingen waarom we hem gehaald hebben, die extra kwaliteiten, maar soms ook niet. We moeten een beetje geduld met hem hebben.''

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties