FC Twente Nieuws

Verbeek mist twee basiskrachten tegen sc Heerenveen, maar hoeft niet lang te puzzelen

Verbeek mist twee basiskrachten tegen sc Heerenveen, maar hoeft niet lang te puzzelen

Gertjan Verbeek zal komend weekend geen beroep kunnen doen op Mounir El Hamdaoui en Stefan Thesker. Beide spelers hielden een blessure over aan de met 3-1 gewonnen bekerwedstrijd tegen sc Cambuur. Vandaag waren beide spelers afwezig bij de afsluitende training in aanloop naar de uitwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen sc Heerenveen.

Ondanks de tegenslag hoeft Verbeek niet lang te puzzelen. Lam is weer inzetbaar nadat hij tegen Cambuur een schorsing uitzat. Hij zal Thesker vervangen in het hart van de verdediging. In de spits zal Boere zijn plek weer innemen. Hij werd tegen Cambuur voor de eerste keer gepasseerd door Verbeek, maar zal tegen sc Heerenveen zijn plek in de aanval weer innemen.

[google]Ook afwezig was Danny Holla. De middenvelder is nog altijd niet hersteld van de griep. Verbeek kan als laatste ook nog geen beroep doen op Slagveer. Hij is nog altijd herstellende van een zware schouderblessure.

Vermoedelijke opstelling FC Twente:
Drommel, Ter Avest, Bijen, Lam, R. Jensen, Cuevas, Vuckic, Maher, F. Jensen, Assaidi en Boere.

De wedstrijd in Heerenveen zal zaterdagavond worden afgetrapt om 18:30 uur. FC Twente zal worden gesteund door 700 supporters.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties