FC Twente Nieuws

Verbeek onder indruk van FC Twente: "Je kunt beter tegen Ajax spelen dan Twente"

Verbeek onder indruk van FC Twente: "Je kunt beter tegen Ajax spelen dan Twente"

FC Twente verloor na de winterstop nog maar één keer. Op 13 februari werd er uit bij Ajax met 5-0 verloren. De laatste verloren wedstrijd daarvoor dateert van 30 oktober. Toen werd er uit met 5-2 verloren van PSV. Door deze uitstekende vorm vindt de ploeg van Ron Jans zich op dit moment terug op de vierde plek.

Een uitstekende prestatie, zo vindt ook voormalig FC Twente-trainer Gertjan Verbeek. “Ik vind FC Twente een hele knappe prestatie leveren, die blijven winnen", vertelt hij in gesprek met NPO Radio 1. "Op dit moment kun je beter tegen Ajax spelen dan tegen FC Twente volgens mij, en dat had niemand verwacht."

"FC Twente is de ploeg in vorm, die zitten in een flow. Dat is een lastige ploeg om tegen te spelen. Die lopen over je heen. FC Twente is op dit moment de ploeg waartegen je niet wil spelen.” Die goede vorm kunnen de Tukkers ook goed gebruiken voor de strijd om Europees voetbal. “AZ is niet in vorm, Feyenoord redelijk, PSV is niet in vorm, Ajax is niet in vorm. Die eindsprint de laatste wedstrijden, dat is wel apart”, zo besluit Verbeek.

Speelschema’s van FC Twente, Feyenoord en AZ

FC Twente: Heracles (uit), Fortuna Sittard (thuis), FC Groningen (thuis) en Feyenoord (uit)

Feyenoord: Fortuna Sittard (uit), PSV (thuis), Go Ahead Eagles (uit) en FC Twente (thuis)

AZ: Sparta Rotterdam (uit), Ajax (thuis), FC Utrecht (uit) en RKC (thuis)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties