FC Twente Nieuws

Verbeek treurig: "Jammer dat mijn vader het niet meer meekrijgt"

Verbeek treurig: "Jammer dat mijn vader het niet meer meekrijgt"

Gertjan Verbeek werd maandagochtend officieel gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van FC Twente. De 55-jarige oefenmeester heeft een emotionele binding met de club uit Enschede, omdat hij op steenworp afstand van het oude Diekmanstadion opgroeide.

[google]"Ik ben vooral erg blij, trots vind ik een ander woord", vertelt Verbeek tegenover de NOS. "Ik vind het wel erg jammer dat mijn vader het niet meer meekrijgt. Die is in januari overleden. We hebben natuurlijk onze roots hier in Enschede liggen. Het zou voor hem dus wel erg mooi geweest zijn."

Als jonge jongen bezocht Verbeek regelmatig wedstrijden van FC Twente. "We gingen toen onder het hek door", blikt hij terug. "Ik had nog geen geld. Ik had destijds een krantenwijk, dat me dertig gulden opleverde. Daar moest de brommer nog van betaald worden en af en toe moest ik daar wel eens een elpee mee kopen. Bij de V&D."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties