FC Twente Nieuws

Verbeek veegt Iraanse avances van tafel: "Dat is me net iets te avontuurlijk"

Verbeek veegt Iraanse avances van tafel: "Dat is me net iets te avontuurlijk"

Afgelopen zomer werd Gertjan Verbeek ontslagen als trainer van het Duitse VfL Bochum. De oefenmeester werd in een eerder stadium gelinkt aan een plek bij FC Twente, mocht René Hake het veld ruimen. Ook in Iran leken ze geïnteresseerd in zijn diensten, echter zag Verbeek deze stap niet zitten.

[google]"Ik sta toch niet te springen om naar Iran te gaan", vertelt hij tegenover Omrop Fryslân. "Dat is iets te ver van mijn bed. Ik heb me er een beetje in verdiept en het lijkt een mooi land. Maar mijn vriendin mag het stadion niet in en ze hebben daar nog de doodstraf. Dat is me net iets te avontuurlijk, in mijn situatie met vrouw en kind."

Verbeek zit al enige tijd werkloos thuis, maar heeft qua aanbiedingen uit het buitenland niets te klagen. Bovendien denkt hij goed na over de mogelijkheden die hij voorgeschoteld krijgt. "Ik ben selectief over wat er op mijn pad komt", vervolgt de trainer. "Er is nog niets voorbij gekomen wat ik een leuk avontuur of een leuke uitdaging vind", aldus Verbeek.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties