FC Twente Nieuws

Verdediger Borussia Mönchengladbach tekent contract bij FC Twente Vrouwen

Verdediger Borussia Mönchengladbach tekent contract bij FC Twente Vrouwen

Met het oog op het komend seizoen heeft FC Twente Vrouwen zich versterkt met Kim Everaerts. De 19-jarige verdediger komt over van het Duitse Borussia Mönchengladbach en tekende een tweejarig contract tot medio 2023.

Everaerts is een talentvolle Nederlandse verdediger die als speelde voor Oranje Onder18 en Onder 19. Ze is blij met de kans die ze krijgt bij FC Twente. "Ik heb er super veel zin in, ik ben helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging", zo vertelt ze op de clubwebsite.

"Afgelopen jaren heb ik in Duitsland gespeeld en de Vrouwen Eredivisie trok me al een tijd, omdat de competitie de laatste jaren in de lift zit. Jonge speelsters krijgen bij FC Twente Vrouwen de kans om zich te laten zien en verder door te groeien. Daarom is FC Twente is voor mij de ideale club."

Verdediger Borussia Mönchengladbach tekent contract bij FC Twente Vrouwen

"Ook door de fijne gesprekken met de nieuwe trainer Robert de Pauw heb ik een warm en goed gevoel bij de club gekregen. Komend seizoen wil ik zo veel mogelijk wedstrijden spelen en hoop ik prijzen te winnen met FC Twente, en daarbij ook veel te leren van speelsters die alle ervaring hebben op het hoogste niveau."

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties