FC Twente Nieuws

Verdonk blijft positief: "Heb niet het gevoel dat we in een mindere fase zitten"

Verdonk blijft positief: "Heb niet het gevoel dat we in een mindere fase zitten"

Nadat de ploeg tien minuten na rust op een 3-0 achterstand kwam, volgde een inhaalrace om minimaal een punt in eigen huis te houden. Ingeleid door een penalty scoorde FC Twente in zeven minuten tijd twee keer en had het nog 18 minuten om de gelijkmaker te scoren. Deze bleef echter uit.

"Het was hopen dat de bal nog een keer goed zou vallen, maar het mocht helaas niet zo zijn", zo laat Verdonk weten in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia. Verdonk zelf viel op vanwege zijn dreiging aan de linkerflank.

"Ik kom graag mee op. Daar liggen mijn kwaliteiten, dus ik probeer iedere wedstrijd tot kansen gekomen. Helaas kon ik geen kans omzetten in een doelpunt. Ik heb met Joël Drommel afgesproken dat hij mij als het kan probeert diep te sturen."

[google]

In totaal kreeg sc Heerenveen maar liefst 20 keer de kans om te schieten waarvan 11 op doel. Simpelweg veel teveel. "We moeten achterin meedogenlozer zijn. We zijn veel aan de bal en proberen voetballend de oplossing te zoeken, maar als het echt niet wil moet je minder risico nemen. Nu speelden we Heerenveen in de kaart."

Ondanks de drie tegendoelpunten en het verlies blijft Verdonk positief. "Ondanks de nederlaag heb niet het gevoel dat we in een mindere fase zitten. We zetten goed druk en ik denk echt dat we weg omhoog hebben gevonden. We moeten dat blijven vasthouden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties