FC Twente Nieuws

Verdonk sluit langer verblijf bij FC Twente niet uit: "Dat gevoel blijft hetzelfde"

Verdonk sluit langer verblijf bij FC Twente niet uit: "Dat gevoel blijft hetzelfde"

FC Twente versterkte zich in de afgelopen zomertransferperiode met Calvin Verdonk. De 22-jarige verdediger wordt voor een half seizoen gehuurd van Feyenoord. Vanaf de derde speelronde heeft Verdonk in iedere competitiewedstrijd een basisplek gehad.

"Ik denk dat mijn eerste wedstrijden hier wel goed gingen", vertelt Verdonk tegenover 1Twente. "Daarna wat minder, maar nu heb ik de stijgende lijn te pakken. Maar ik denk dat ik nog veel meer kan dan ik heb laten zien."

Naar eigen zeggen ging de vleugelverdediger een gesprek aan met fysiotherapeut Ralph Speerstra. "Ik ben iemand die dingen soms te makkelijk laat lopen", vervolgt hij. "Hij vond dat ik het in het begin goed deed. Maar toch miste hij de scherpte bij mij op de training, en dat zag hij terug in de wedstrijden. Dat vertelde hij me recht in mijn gezicht. Toen heb ik hem gezegd dat ik dat fijn vind en eraan ga werken."

[google]

Verdonk heeft nog altijd de ambitie om een transfer te maken naar de Amerikaanse competitie. "Ik focus me nu natuurlijk op FC Twente. In het begin deden we het heel goed. Toen dacht ik: zo, we zijn wel bereid om hier iets neer te zetten bij FC Twente. Daarna besefte ik dat ik zoiets eigenlijk ook wel mee zou willen maken. Ook al gaat het nu soms wat minder, dat gevoel blijft hetzelfde", aldus Verdonk, die niet uitsluit dat hij ook na de winterstop voor FC Twente zal uitkomen. "Dat zou best kunnen, ja."

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties