FC Twente Nieuws

Verdonk sluit langer verblijf niet uit: "Ik kan altijd nog bij FC Twente blijven"

Verdonk sluit langer verblijf niet uit: "Ik kan altijd nog bij FC Twente blijven"

FC Twente heeft met Calvin Verdonk de gewenste vervanger voor de geblesseerde José Matos binnen. De linksback wordt voor een half jaar gehuurd van Feyenoord en na huurperiode in Enschede lijkt het LA Galaxy van Zlatan Ibrahimovic zijn volgende stap te worden.

"Dat is nog niet helemaal zeker, maar er is wel interesse vanuit daar", aldus de 22-jarige linksback in gesprek met FOX Sports. "Ik heb gehoord dat transfers daar wat anders gaan dan in Nederland, wat ingewikkelder. Het is even afwachten wat ik ga doen in januari."

Verdonk zelf wil dolgraag naar de MLS. "Dat heb ik tegen m'n zaakwaarnemer gezegd", vervolgt hij. "Hij is in contact en eigenlijk kan ik er niet meer over zeggen. Het is een mooi land. Het lijkt me prachtig om daar te spelen en te wonen."

[google]

Een langer verblijf bij FC Twente behoort echter ook tot de mogelijkheden. "Als Amerika niet doorgaat, kan ik altijd nog bij Twente blijven. Dat hebben we afgesproken. Dat is ook een heel mooie club om een vol jaar te spelen. Ik ga er nu gewoon een half jaartje spelen en dan kijken we wat er gaat gebeuren."

Zondag staat voor FC Twente het thuisduel tegen RKC Waalwijk op het programma en Verdonk hoopt dat hij in de basis staat. Hij mag in ieder geval spelen. "Alles is geregeld, dus ik kan zondag gelijk spelen. Ook negentig minuten", besluit Verdonk.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties