FC Twente Nieuws

Verhaegh staat te popelen: "PSV-thuis, in een vol stadion. Laat maar komen!"

Verhaegh staat te popelen: "PSV-thuis, in een vol stadion. Laat maar komen!"

Paul Verhaegh werd eerder deze zomer transfervrij opgepikt door FC Twente. De 35-jarige rechtsback had zijn contract bij Vfl Wolfsburg laten ontbinden en had aan interesse geen gebrek. Hij kon ook naar FC Groningen of AZ, maar koos voor het project van Ted van Leeuwen.

"Ik had bij FC Twente het beste gevoel. Dit is nog steeds een grote club. Neem het stadion, kijk naar de grote achterban die ervoor zorgde dat er ook in de Keuken Kampioen Divisie meer dan 25 duizend mensen naar een wedstrijd kwamen kijken. Met de terugkeer in de Eredivisie, waar deze club absoluut thuishoort, is het sentiment langzaam maar zeker weer wat positiever geworden. De basis is nog steeds broos, er is een jeugdige spelersgroep en we moeten denken in kleine stapjes. Voor mij is dit een interessant project", aldus de verklaring van Verhaegh in gesprek met Peter Wekking van Voetbal International.

Over een maand wordt de in Sevenum geboren verdediger 36 jaar. Maar aan afbouwen wil Verhaegh absoluut niet denken. "Ik kom hier niet om af te bouwen. Ik besef dat ik op mijn 35ste mijn beste jaren achter de rug heb. Maar ik voel me fysiek gezien nog goed en heb nog steeds plezier in het spel. Ik wil nog minimaal een jaar knallen."


[google]

"Ik heb niet meer het herstellend vermogen van iemand van 22, dat is duidelijk. Maar het is ook niet zo dat ik ’s morgens mijn bed niet meer uit kom", vervolgt de back het gesprek. "Mijn voordeel is dat ik de afgelopen jaren in Duitsland vrijwel niet geblesseerd ben geweest. Ik heb veel wedstrijden gespeeld en veel trainingsminuten kunnen maken. Het lichaam kan daardoor veel hebben."

Waar Verhaegh het meeste naar uitkijkt? "Toch weer naar die wedstrijden. Ik ben wel een wedstrijdmannetje. De hele week ben je in training voor die wedstrijd en dan gaat het los. Dat is voetbal voor mij. Rise to the occasion. Dat gevoel heb ik het afgelopen seizoen veel te weinig gehad. Ik ben blij dat het vanaf komend weekeinde weer om het echie gaat. PSV-thuis, in een vol stadion. Laat maar komen!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties