FC Twente Nieuws

Verhuurde aanvaller bungelt met club onderaan in Jupiler League

Verhuurde aanvaller bungelt met club onderaan in Jupiler League

Aanvaller Alessio Da Cruz is dit seizoen verhuurd aan FC Dordrecht. FC Twente was niet tevreden over zijn sportieve en mentale houding tijdens de voorbereiding en hij werd daardoor verbannen uit de eerste selectie. De jonge aanvaller vertrok vervolgens voor een seizoen naar de Jupiler League Club.

[google]Da Cruz kwam in de Eerste divisie tot 15 wedstrijden. Daarin kwam hij drie keer tot scoren. Ook gaf hij verder nog een assist. Toch gaat het sportief dramatisch met FC Dordrecht. De club staat op een teleurstellende 19e plaats in de Jupiler League. Bij FC Dordrecht staat verder nog een oude bekende van FC Twente onder contract. Alvin Daniëls vertrok in de zomer van 2015 van FC Twente naar Dordrecht. Hij speelde zijn wedstrijden in Enschede voornamelijk voor Jong FC Twente in de Jupiler League. Toen bekend werd dat Jong FC Twente niet meer uitkwam in de Eerste divisie moest hij noodgedwongen vertrekken.

Alessio Da Cruz kwam in 2011 over van Almere City FC. Als speler van de A1 maakte hij in het seizoen 2014/2015 reeds enkele keren deel uit van Jong FC Twente en mocht mij meetrainen met het eerste elftal. Hij debuteerde in de hoofdmacht als invaller in de thuiswedstrijd tegen ADO Den haag in het seizoen 2015/2016. Daarna speelde hij nog een wedstrijd in de basis tegen PEC Zwolle. Sinds het vertrek van trainer Alfred Schreuder werd er echter weinig gebruik gemaakt van de jonge aanvaller.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties