FC Twente Nieuws

VERKOCHT! Spelersbus blijft toch behouden voor FC Twente

VERKOCHT! Spelersbus blijft toch behouden voor FC Twente

De spelersbus van FC Twente is overgenomen door de Twentse vervoerder Brookhuis Groep. Hiermee zal de bus behouden blijven als spelersbus van FC Twente. Brookhuis en FC Twente hebben een contract getekend tot 2023.

"Mercedes-Benz is de eigenaar van de bus", zo laat Brookhuis weten in gesprek met Louwes van de TC Tubantia. "Daar hebben we in januari al mee gesproken. Het was nog wachten op een overeenkomst met FC Twente en die hebben we deze week bereikt."

"De afgelopen tijd hebben we de spelers van FC Twente al vervoerd. Van het eerste tot en met de jeugdteams. Dat blijven we dus ook gewoon doen. De basis van het gebruik van de touringcar is FC Twente. Maar er zijn genoeg ondernemers of supporters die de bus willen huren. Anders gaan we hem ook op andere ritten inzetten. De spelersbus zal dus dagelijks in het Twentse landschap te zien blijven."


[google]

De verkoop is snel gegaan aangezien de spelersbus nog maar een dag op de verkoopsite Autoline werd aangeboden. De eigenaar van de site liet direct weten dat er veel interesse was voor de bus. Gelukkig blijft de bus nu inzetbaar voor het vervoeren van de spelers van FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties