FC Twente Nieuws

Verkoop #IKMISOE pakketten tijdelijk gestaakt, maar ze komen terug!

Verkoop #IKMISOE pakketten tijdelijk gestaakt, maar ze komen terug!

In het eerste deel van het seizoen werd er een ludieke actie op poten gezet. Er werd besloten om met hulp van sponsoren een #IKMISOE pakket samen te stellen voor de supporters. De hoofdrolspeler hierbij is het alom bekende broodje beenham.

Het werd een groot succes want in totaal werden er in de eerste seizoenhelft bijna 20.000 pakketten afgenomen door de supporters. Inmiddels is de tweede seizoenhelft alweer vijf wedstijden onderweg en is de vraag naar nieuwe matchdaypakketten groot. Helaas moeten de supporters nog even geduld hebben want de matchdaypakketten staan even on hold.

"We krijgen veel vragen van supporters wanneer de broodjes Twenteham weer beschikbaar zijn", zo schrijft Paul van der Kraan op de clubwebsite.

"Vanwege de coronamaatregelen en de verlengde lockdown hebben we een paar weken geleden besloten de actie rondom de IKMISOE Matchdaypakketten even stil te leggen. We hopen vanaf medio februari de IKMISOE Matchdaypakketten weer in te kunnen zetten. Zodra hier meer over bekend is, informeren we jullie hierover.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties