FC Twente Nieuws

Verkoop Matchdaypakketten gestart, Drive Thru in De Grolsch Veste als afhaallocatie

Verkoop Matchdaypakketten gestart, Drive Thru in De Grolsch Veste als afhaallocatie

Het heeft even geduurd, maar de matchdaypakketten zijn weer terug! Aangezien de stadions helaas weer leeg zijn, heeft de club de actie die in het afgelopen seizoen aan populariteit won weer op touw gezet. Ditmaal met een speciale kersttoevoeging in De Grolsch Veste.

Rondom de wedstrijd FC Utrecht - FC Twente, die plaatsvindt op 22 december, hebben de supporters de mogelijkheid om een matchdaypakket te bestellen. Het duel vindt vlak voor kerst plaats en daarom kan het pakket via een speciale Kerst Drive Thru opgehaald worden in De Grolsch Veste.

De verkoop van de pakketten is inmiddels van start gegaan via deze link. Bij het bestellen kun je kiezen in welk tijdvak je de aankoop ophaalt. Er zijn net zoals vorig jaar weer verschillende pakketten te bestellen.

Bestellen kan door deze vijf stappen te volgen

1. Maak de keuze voor een tijdsvak

2. Kies welke en hoeveel pakketten je wilt bestellen

3. Druk op ‘Bevestig en daarna ‘Verder gaan met bestelling'

4. Controleer jouw gegevens en bestelling

5. Kies een betaalmethode en reken af.

De pakketten

Beugelpakket (€ 12,50):

Kidspakket (alcoholvrij) (7,50)

Bubbelspakket (12,50)

Familiepakket (€ 35,-)

Afgelopen jaar was er ook al sprake van een Kerst Drive Thru door De Grolsch Veste. Deze werd destijds georganiseerd voor de leden van businessclub TOS. De leden konden via de Drive Thru hun kerstpakketten ophalen.

Kerst Drive Thru 2020

FC Twente – RKC

Wint FC Twente en houdt Unnerstall de nul? Dan win je 2,75 keer je inleg bij BetCity. Registreer je via deze link en ontvang een FREE BET van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Extra bonus: Geregistreerde en nieuwe spelers ontvangen dit weekend een FREE BET van 5 euro op de laatste F1 race van het seizoen. Pakt Max de wereldtitel of gaat Hamilton de boeken in als de GOAT? Maak je keuze hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties