FC Twente Nieuws

Vermeulen vol lof over FC Twente: "Ze voeren echt top beleid"

Vermeulen vol lof over FC Twente: "Ze voeren echt top beleid"

Na een valse start met nederlagen tegen Fortuna Sittard en Cambuur Leeuwarden, heeft de ploeg van Ron Jans zich goed herpakt. Van de laatste vijf wedstrijden werden er vier winnend afgesloten en één keer speelde de ploeg gelijk. FC Twente is terug te vinden op de zesde plek op de ranglijst en dat is knap na een roerige transferzomer.

Net als de jaren hiervoor vond er een leegloop plaats bij FC Twente, maar in samenspraak met Ron Jans wist Jan Streuer een prima selectie samen te stellen. Met Unnerstall, Pröpper, Vlap en Van Wolfwinkel werd er flink wat ervaring ingekocht. Arno Vermeulen is onder de indruk van het aankoopbeleid van Streuer.

"Een club als Twente heeft niet zo veel geld, dus dan moet je heel creatief zijn en veel huren. Je hebt nooit een honderd procent score, maar je streeft om er in de buurt te komen", zo begint hij aan tafel bij Studio Voetbal.

Allemaal hits

"Als je kijkt naar het aankoopbeleid van Twente deze zomer, dan zijn het eigenlijk allemaal hits. Het lukt bijna allemaal. Je haalt tegenwoordig transfervrije spelers of je moet huren. Daar hebben ze echt heel veel succes mee."

Topbeleid

"Met Unnerstall is een goede keeper gehaald, Sadilek met zijn mentaliteit bij PSV weggehaald, Van Wolfswinkel durfden heel veel clubs toch niet aan, over Vlap was iedereen uitermate verbaasd. Hoe krijg je die bij Anderlecht weg? Ik vind het echt top beleid wat ze daar op dit moment voeren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties