FC Twente Nieuws

Verrassend sterk Jong FC Twente verslaat Schalke 04 U23 in Hengelo

Verrassend sterk Jong FC Twente verslaat Schalke 04 U23 in Hengelo

Jong FC Twente speelde vanmiddag een oefenwedstrijd tegen Schalke U23, dat onder leiding staat van oud-Schalke aanvaller Gerald Asamoah. De wedstrijd werd afgewerkt in een ongebruikelijke 3 x 30 minuten. De ploeg van Dennis Demmers ging de wedstrijd met vertrouwen tegemoet. Het eerste vriendschappelijke treffen in de oefencampagne werd met een 0-16 overwinning op ASV '57 beklonken.

In het eerste halfuur van de drie werd er niet gescoord. In het tweede daarentegen was het Rashaan Fernandes die de Tukkers op voorsprong zette. In een wedstrijd waarin de hoogtepunten schaars waren, bleef Jong FC Twente de tegenstander de baas. Schalke U23 kwam er niet aan te pas.

In het laatste halfuur was het Tim van de Schepop die de wedstrijd in het slot gooide. Met de 2-0 van zijn schoen verdubbelde hij de voorsprong van zijn team. Het mag een verrassend resultaat heten. De overwinning zal zoet smaken voor de beloften van FC Twente.

[google]De volgende wedstrijd voor Jong FC Twente stond aanvankelijk gepland op 28 juli tegen het Engelse Plymouth Argyle. De burger vader van Hengelo heeft echter besloten om deze wedstrijd geen doorgang te laten vinden.

Startopstelling: De Lange, Van Hofwegen, Benamar (C), Elderman, Sambissa, Terziqi, Fernandes, Zerrouki, Schets, Zinga, Erkilinc

Wissels: Deiters, Coret, Van de Schepop, Koorman, Laroux, El Bachir, Terziqil

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties