FC Twente Nieuws

Veurink en Looms vertrekken na dit seizoen bij de Academie

Veurink en Looms vertrekken na dit seizoen bij de Academie

Mark Looms en Michel Veurink seizoen bezig aan hun laatste seizoen bij de FC Twente/Heracles Academie. Looms is bezig aan zijn tweede seizoen. Hij begon als trainer van Onder21 en is dit jaar samen met Nicky Kuiper de trainer van Onder21. Veurink is sinds 2018 keeperstrainer en coördinator keepers.

De reden dat Looms de Academie verlaat heeft te maken met de ambities van beide partijen. Er zijn meerdere gesprekken gevoerd waarna de conclusie werd getrokken dat de wegen gaan scheiden.

Manager Academie Dominique Scholten reageert: "Mark heeft met zijn energie en kwaliteit geholpen bij de groei van individuen en de Academie als geheel. In de topsport moeten er keuzes worden gemaakt, dat hebben we samen in goed overleg gedaan. Wij willen hem enorm veel succes wensen in de toekomst."

Veurink maakte zelf de keuze om te vertrekken. Hij gaat zich nu beraden over zijn toekomst. "Michel is een vakman met veel liefde voor het de sport. We hebben respect voor zijn keuze en wensen hem ook al het goeds voor de toekomst. Daarbij zullen we elkaar zeker gaan tegenkomen bij zijn keepersschool", zo besluit Scholten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties