FC Twente Nieuws

Video: Anass Salah-Edinne maakt opwachting in de Grolsch Veste

Video: Anass Salah-Edinne maakt opwachting in de Grolsch Veste

Anass Salah-Edinne is vandaag officieel gepresenteerd door FC Twente. De verdediger is gehaald als de directe concurrent voor Gijs Smal die sinds het vertrek van Oosterwolde naar Parma de enige linksback was binnen de selectie. FC Twente huurt hem voor een jaar van Ajax waar hij een nieuw contract tekende tot medio 2025.

Salah-Edinne weet dat hij flink aan de bak moet, want Gijs Smal liet afgelopen vrijdag zien in bloedvorm te verkeren. In de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen Bologna was hij betrokken bij alle vier de doelpunten. Hij leverde met zijn hak een pre-assist, gaf twee assists en scoorde met een geweldig afstandsschot van zo'n 22 meter.

De kersverse aanwinst was vrijdag aanwezig tijdens de wedstrijd tegen Bologna en maakte die dag al kennis met zijn nieuwe ploeggenoten. Vandaag stond de officiële prestatie op het programma. Dit ging weer gepaard met een fraaie video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties