FC Twente kende vrijdagavond een uitstekend einde van de voorbereiding. De Tukkers speelden in de eigen Grolsch Veste de laatste oefenwedstrijd tegen het Italiaanse Bologna. Het werd maar liefst 4-1 waarbij alle doelpunten vielen in de eerste helft. Bij Bologna stond een oud-bekende in de spits.

Marko Arnautovic maakte in de zomer van 2021 de overstap van het Chinese Shanghai Port naar de Italiaanse middenmoter. In zijn eerste seizoen scoorde hij veertien keer en leverde hij één assist. Deze zomer stond hij in de belangstelling van onder ander Juventus en Galatasaray, maar vooralsnog besloot hij zijn club trouw te blijven.

Vrijdag keerde hij sinds lange tijd weer terig bij FC Twente, de club war hij zijn debuut maakte als profvoetballer. Hij scoorde niet, maar scoorde wel pluspunten bij Vak P. Na afloop van de wedstrijd besloot de Oostenrijker die in de 63e minuut werd gewisseld, zijn shirt naar het fanatieke vak te brengen.